Taurė, saldainiai ir žvakė – Kalėdinė žvakidė

Kai Kalėdos jau ne už kalnų, iš visų kampų ir kampelių yra traukiamos kalėdinės dekoracijos. Dažnai jos saugomos visus metus, visų užmirštose ir tik prieš Kalėdas prisimenamose vietose: spintose, stalčiuose, dėžėse, palėpėse. Arba jei dekoracijų nuo praėjusių metų nebeliko ar norisi naujų, po truputį žvalgomasi, kas gi naujo ir gražaus yra parduotuvių lentynose šiais metais.

Taip pat galima ką nors nesudėtingo ir originalaus patiems pasidaryti. Mažiausiems bei kūrybingiausiems šeimos nariams tai gali taptų dar viena laukiama kalėdine veikla. Juk tai mielas ir nesunkus užsiėmimas, kuris ilgainiui netgi galėtų tapti kasmetiniu šeimos pomėgiu. Taigi, kokios būna dekoracijos ir kaip jas susikurti?

Reklama

Pradėkime nuo smagios, mielos ir greit padaromos dekoracijos.
Jeigu savo namuose turite taurių, kurios per šventes ilsėsis, būtinai jas panaudokite šventinio stalo puošybai. Taurės tiktų pačios įvairiausios. Tai daugiau priklauso nuo žvakės, kurią dėsite ant aukštyn kojele apverstos taurelės. Taip, šiam darbeliui reikalinga ir žvakė. O taurės kojelės pėdutė turi atitikti pasirinktos žvakės diametrą. Taip pat reikalingi apvalūs spalvoti saldainiukai, kurių pilna visuose prekybos centruose. Saldainiukai gali būti įvairiaspalviai arba aukso ir sidabro spalvų, tai jūsų pasirinkimas.

Kaip matote nuotraukoje, šios idėjos esmė – apversta taurė, ant kurios uždedama žvakutė, o pačioje taurėje pripilta saldainiukų. Saldainiukai puošia taurės vidų, sukuria žaismingumo įspūdį, o pačios taurės atrodo išdidžiai ir solidžiai. Nuostabiai jos atrodo ir uždegus žvakutes.

Tai puiki dekoracija, kurią lengva greitai pasidaryti. Taurėmis – žvakidėmis galima dekoruoti šventinį stalą arba tiesiog papuošti savo kambarį, padedant saldainiukais papuoštą taurelę su žvakute ant komodos ar mažo kambarinio staliuko.

saldainiai taure zvakide
Turnip Tootsie

O jei visas taures, esančias namuose, pripildyti saldainiais? Linkime saldžių Šv. Kalėdų!

Reklama

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.