Auksinis mėnulis ant sienos namuose

Dažnai gali atrodyti, kad papuošti savo namus reikia turėti ypatingų meninių sugebėjimų. Aišku sugebėjimai nepamaišytų, bet šiais, įvairiausių naujų technologijų laikais, beveik bet kada galima atrasti kokią tai priemonę, kuri taptų puikia pagalbininke, įgyvendinant namų dekoro projektus, kad ir be per kraštus besiliejančių meninių sugebėjimų.

Nuotraukoje apačioje matome didžiulį, auksu spindinčio mėnulio atvaizdą ant sienos. Mėnulis paprastai asocijuojasi su sidabrine spalva, saulė su auksine, ir iš pirmo žvilgsio, piešinys ant sienos atrodo lyg ir Žemės atvaizdas. Bet kas atvaizduota ir kokiomis spalvomis, šiame straipsnelyje neanalizuosime, ir kiekvienas pagal savo nuožiūrą gali pasirinkti, ką ir kokiomis spalvomis piešti, ar kokiu būdu naują dekoro elementą derinti prie esamo kambario interjero.

Reklama

Bet kaip nupiešti mėnulį, saulę ar kad ir Saturną ant sienos? Nuotraukoje žemiau, Mėnulis ant sienos buvo atvaizduotas – pasitelkiant į pagalbą projektorių. Galbūt ne kiekvienas tokį prietaisą turime namuose, bet turbūt galima pasiskolinti iš draugų ar išsinuomoti. Tai vistiek turbūt būtų lengviau, negu tiksliai iš rankos atvaizduoti piešinį ant sienos. Beliktų tik dažais apvedžioti projektoriaus šviesos atvaizduoto piešinio kontūrus ant sienos.

auksinis menulis ant sienos

 Autorius ir foto: Laura Gummerman (www.abeautifulmess.com)

Reklama